Hiszpańska restauracja w Kołobrzegu
Fuego to nowy koncept właścicieli Tenisówki i Mammy. Trzeci lokal to kumulacja wszystkich doświadczeń restauratorów, zainspirowana kilkuletnim pobytem w Hiszpanii i miłością do języka, kuchni i kultury tego kraju. Zobaczycie tu przełamujący style design wnętrza pełny „miłości” oraz przetestujecie koncepcję inspirowanej Hiszpanią kuchni z wyjątkowym grillem, który przyleciał do nas prosto z Barcelony.
Kuchnia, którą kieruje Rafał Lorenc
Nad naszymi restauracjami na stanowisku Executive Chef czuwa Rafał Lorenc, pochodzący z Warszawy szef kuchni o bogatym doświadczeniu, ćwierćfinalista programu Top Chef, właściciel koszalińskiej restauracji Projekt Kuchnia, wyróżnionej w przewodniku Poland Top Best Restaurants. Dzięki Rafałowi, cały czas rozwijamy nasze menu o nowe pozycje i zwiększamy umiejętności kulinarne zespołu, mając pewność co do jakości wszystkiego, co serwujemy.
Wnętrze pełne miłości
Dobra kuchnia obroni się sama, jednak wnętrze restauracji jest również ważne. O nasze zadbało 370studio – to drugi, po MAMMA – free people space projekt, który realizowaliśmy razem i nieskromnie przyznajemy, że jesteśmy zachwyceni. Otoczenie, które sprzyja błogiemu zasiedzeniu to efekt, który jest spełnieniem wszelkich naszych oczekiwań.
Dołącz do nas!
Chcesz pracować razem z nami?
Wyślij nam wiadomość wraz z CV na adres: [email protected]
Wyślij nam wiadomość wraz z CV na adres: [email protected]